Kevään juhlasesonki lähenee - Taikavakan lahjavinkit valmistuvalle!

Pian koittaa taas se hetki, kun ylioppilas- ja ammattilakit lasketaan vastavalmistuneiden päihin ja on aika riemuita suuria saavutuksia. Kaivat kauniisti koristellun kutsun kirjekuoresta, tai nykyaikaisemmin, avaat sähköpostiviestin, luet sen ja mieleen juolahtaa “Oi kuinka kiva! Mitä ihmettä ostan hänelle lahjaksi?” Kuulostaako tutulta?

Taikavakasta löytyy monenlaisia ratkaisuja tähän kysymykseen! Seuraavaksi luvassa poimintoja lahjaideoista, jotka vastavalmistunut varmasti ottaisi ilolla vastaan!

Kupilka

Luonnon hiljaisuudesta ja retkeilystä nauttivalle pakettiin sopivat mainiosti Kupilkan eräastiaston tuotteet. Taikavakasta löydät syviä ja matalia lautasia, tarjoilualusia sekä variaation erivärisiä ja -kokoisia kuppeja. Astiat ovat valmistettu Kareline® luonnonkuitukomposiitista, joka on Kupilkalle räätälöityä hiilineutraalisti tuotettua kestomuovia.


Osmia

Yksityiskohtia arvostavalle sisustusintoiselle nuorelle lahjakassiin suosittelemme Osmian luonnosta inspiroituneita, ihanan tuoksuisia ja ennen kaikkea tyylikkäitä huonetuoksuja ja tuoksukynttilöitä. Osmian tuotteet valmistetaan Helsingin Herttoniemessä, ja ne valmistetaan tuoksusta lähtien itse. Näillä tuotteilla tuot luonnon monipuoliset ja herkät tuoksut kotiisi.


Lempi Lifestyle ja Tuisa

On yksi vahva teema mitä usein seurataan, kun vastavalmistuneelle mietitään lahjaa: "Mitä fiksua käyttötavaraa vastavalmistunut saattaisi tarvita tulevassa omassa kodissaan?" Taikavakassa on laaja valikoima erikokoisia ja -värisiä Hamam-pyyhkeitä, mitkä varmasti tulisivat tarpeeseen, kun muutto omaan asuntoon koittaa. Tuotemerkkeinä Lempi Lifestylen Ihana Hamam ja Tuisa. Nämä molemmat ovat 100 % puuvillaa.


Asmi

Laatu- ja ympäristötietoiselle muodin kuluttajalle lahjaksi soveltuu täydellisesti jokin Asmin upeista laukuista. Asmin laukut tunnetaan niiden erikoisesta valmistusmateriaalista, joka on käytettyjen renkaiden puhjennut sisäkumi. Näissä laukuissa parasta ympäristöystävällisyyden ja tyylikkyyden lisäksi on se, että jokainen laukku on uniikki. Kierrätettyyn materiaaliin muodostuneet kulumat ja kuviot sekä mahdolliset printit tuovat jokaiseen laukkuun oman pienen lisämausteensa. Taikavakassa tarjolla tuotteita repuista ja vyölaukuista pieniin olkalaukkuihin ja korvakoruihin, eli sopivaa tuotetta ei voi olla löytämättä!


Saitko tästä apua pulmaasi? Mikäli edellämainitut lahjaideat eivät iskeneet tai haluat lisätietoa tuotteista ja muusta valikoimasta, tutki ihmeessä tarkemmin Taikavakan nettisivuja tai tule pistäytymään liikkeessä! 

Lahjakortti