Taikavakan kivijalkaliikkeen toiminta laajenee verkkokauppaan

Nyt on kauppias jännän äärellä! Kivijalkaa on pyöritetty viisi vuotta, mutta nyt on tarkoitus laajentaa toimintaa verkkokaupan puolelle. Itse verkkokauppa on ollut ”valmiina” jo hetken aikaa, mutta rimakauhu pääsi yllättämään ja varsinainen aloitus on viivästynyt. Mutta eihän tässä nyt muu auta, kuin ottaa härkää sarvista kiinni ja ryhtyä ilmoittelemaan olemassaolostaan!

Kauppa on rakennettu MyCashflow’n alustalle, jota voin kyllä suositella; palveluntarjoajan koulutuksilla ja Yrittäjyyden ammattitutkintoon sisältyvän osion avulla rakentaminen onnistui näin ensikertalaiseltakin. Tuntuisi kuitenkin liian hyvältä ajatukselta, että kaikki olisi heti kättelyssä oikein, joten -rakkaat asiakkaani- toivon ymmärrystä ja palautetta, jos huomautettavaa löytyy. Kiitos jo etukäteen!

Taikavakan kivijalan kaikkia tuotteita ei vielä ole verkkokaupassa, mutta pikkuhiljaa puuttuvia pyritään lisäämään myös sinne. Liikkeeseen ja sen valikoimaan voit tutustua vierailemalla Taikavakan sivuilla Facebookissa tai Instagramissa

Toivotan sinut tervetulleeksi paitsi verkkokauppaan myös Taikavakan liikkeeseen Jämsään!

Lahjakortti